miércoles, 11 de junio de 2008

Kane Kramer ens explica...


Kane Kramer no nomès premiarà a un dels expositors, sinó, que a més a més ha accedit a fer una ponència. Coneix el món de l'invenció de la mà d'un mestre. Poques oprtunitats tindràs de tenir una persona de les seves característiques i experiència davant teu. Un dels inventors britànics de més renom per tu, a l'Auditori de la fira Attic' 08, el dia 27de Juny a les 17.00.


Kane Kramer no sólo premiará a uno de los expositores, sino, que además, ha accedido a hacer una ponéncia. Conoce el mundo de la invención de la mano de un un maestro. Pocas oprtunidades tendrás de tener una persona de sus características y experiéncia delante tuyo. Uno de los inventores británicos más reconocido para ti, en el Auditorio de la fira Attic '08, el día 27 de Junio a las 17.00.

jueves, 5 de junio de 2008

La deconstrucció de l'esmorzar



Ahir, 5 de Juny, a l'estudi d'Stereonoise es va presentar la deconstrucció de l'esmorzar. Exquisit cafè amb llet sucat al croissant. A la presentació van assitir diferents mitjans de comunicació com La Sexta, Antena 3, tve, xtvl, COM ràdio, Catalunya ràdio, l'ACN, el Punt diari i el diari AVUI. Tots ells han provat de primera mà el que provaràn el dia 26 de Juny tots els inventors-expositors que participaràn a la Fira. També en serviràn pel públic general a l'àtic de Neàpolis durant els dies de la Fira.


Ayer, 5 de Junio, en el estudio de Stereonoise se presentó la deconstrucción del almuerzo. Exquisito café con leche mojado en el croissant. A la presentación asistieron diferentes medios de comunicación como La Sexta, tve, xtvl, COM radio, Catalunya radio, l'ACN, el Punt diari i el diari AVUI. Todos ellos han catado de primera mano lo que catarán el día 26 de Junio todos los inventores-expositores que participarán en la Feria. También lo servirán en el ático de Neàpolis durante los días de la Feria.

miércoles, 4 de junio de 2008

RESERVA IDEA EXPRESS

A partir de ja pots reservar els teus cinc minuts de glòria amb la persona que desitjis de l'Idea Express. Jordi Nadal, Gerard Florejachs, Xavier Gabriel, Jordi Comas i Comas, qualsevol d'ells més algú altre que encara està per confirmar t'esperen a Attic '08 per escoltar les teves idees, propostes, dubtes.
Només sis de les dotze sessions estàn disponibles per reservar. Les altres se les enduràn els primers en arribar. Assegura't els teus cinc minuts de glòria a info@attic08.com



A partir de ya puedes reservar tus cinco minutos de gloria con la persona que desees de Idea Express. Jordi Nadal, Gerard Florejachs, Xavier Gabriel, Jordi Comas i Comas, cualquiera de ellos más alguien más que aún está para confirmar te esperan en Attic '08 para escuchar tus ideas, propuestas, dudas.
Sólo seis de las doce sesiones están disponibles para reservar. Las otras se las llevarán los primeros en llegar. Assegúrate tus cinco minutos de gloria a info@attic08.com

martes, 3 de junio de 2008

"RAZROMSE"

Has esmorzat mai del revés? I no ens referim a si has esmorzat fent la vertical, sinó a si has sucat el cafè amb llet al croissant...
Francesc Ferrero, xef del Club Gastronòmic del Garraf i el seu equip creatiu, juntament amb l'inventor i director de la fira Attic'08 Pep Torres, han inventat un cafè amb llet sòlid per sucar dins un croissant líquid.
Aquest invent se servirà de primer esmorzar de benvinguda als participants de la Fira Attic’08 el dia 26 de Juny.



¿Has desayunado alguna vez del revés? Y no nos referimos a si has desayunado haciendo la vertical, sino a si has mojado el café con leche en el croissant.
Francesc Ferrero, chef del Club Gatronòmic del Garraf y su equipo creativo, juntamente con el inventor y director de la Feria Attic ’08 Pep Torres, han inventado un café con leche sólido para mojar en un croissant líquido.
Este invento se servirá como primer desayuno de bienvenida a los participantes de la Feria Attic ’08 el día 26de Junio.