martes, 3 de junio de 2008

"RAZROMSE"

Has esmorzat mai del revés? I no ens referim a si has esmorzat fent la vertical, sinó a si has sucat el cafè amb llet al croissant...
Francesc Ferrero, xef del Club Gastronòmic del Garraf i el seu equip creatiu, juntament amb l'inventor i director de la fira Attic'08 Pep Torres, han inventat un cafè amb llet sòlid per sucar dins un croissant líquid.
Aquest invent se servirà de primer esmorzar de benvinguda als participants de la Fira Attic’08 el dia 26 de Juny.



¿Has desayunado alguna vez del revés? Y no nos referimos a si has desayunado haciendo la vertical, sino a si has mojado el café con leche en el croissant.
Francesc Ferrero, chef del Club Gatronòmic del Garraf y su equipo creativo, juntamente con el inventor y director de la Feria Attic ’08 Pep Torres, han inventado un café con leche sólido para mojar en un croissant líquido.
Este invento se servirá como primer desayuno de bienvenida a los participantes de la Feria Attic ’08 el día 26de Junio.