lunes, 19 de mayo de 2008

El guionista Gerard Florejachs a l'Idea Express !!!




Ja en tenim un altre! El guionista i director de programes Gerard Florejachs també estarà a l'Idea Express per escoltar les vostres idees i propostes. L'únic que necessiten és ser escoltades per les persones adequades i nosaltres us ho posem ben fàcil.

En Gerard va ser guionista de El Terrat des de 2002 fins al 2007, on va començar a treballar en el programa radiofònic El Terrat, dirigit per Andreu Buenafuente. Des de llavors ha estat vinculat a la productora en molts dels seus projectes televisius com "Una altra cosa" "Buenafuente" "A pelo" "Fenòmenos" i molts altres programes puntals en la graella televisiva dels últims anys. També ha treballat per l'altre productora de més renom i èxit de l'última dècada Mediapro. Actualment és coordinador de guió del programa " Boqueria 3-5-7" presentat per Santi Millàn.

Ha escrit una obra de teatre, és coautor dels llibres de monòlegs d'Andreu Buenafuente "He dit" "No sé si m'explico" i "Que t'anava a dir" i a va ser Assesor personal del llavors candidat José Montilla durant la campanya electoral de les Autonòmiques de l'any 2006.

En Gerard coneix perfectament les entranyes del món audiovisual , per això, estem segurs que amb la seva experiència, serà capaç d'enfocar, reflexionar i aconsellar el millor per la teva idea.





Ya tenemos otro! El guionista y director de programas Gerard Florejachs también estará en el Idea Express para escuchar vuestras ideas y propuestas. Lo único que necesitan es ser escuchadas por las personas adecuadas y nosotros, os lo ponemos fácil.

Gerard, fue guionista de El Terrat desde el año 2002 hasta el año 2007, donde empezó a trabajar en el programa radiofónico "El terrat" dirigido por Andreu Buenafuente. Desde entonces, ha seguido vinculado a la productora en muchos de sus proyectos televisivos como "Una altra cosa" "Buenafuente" " A pelo" "Fenómenos" y muchos otros programas de éxito de la parrilla televisiva de los últimos años. También ha trabajado para la productora con más nombre y éxitos de la última década Mediapro. Actualmente es coordinador de Guión del programa "Boqueria 3-5-7" presentado por Santi millàn.

Ha escrito una obra de teatro, és coautor de los libros de monólogos de Andreu Buenafuente "He dit" "No sé si m'explico" i "Que t'anava a dir" y además fue Asesor Personal del entonces candidato José Montilla durante la campaña electoral de las Autonómicas del año 2006.

Gerard, conoce perfectamente las entrañas del mundo audiovisual, por eso, estamos seguros que con su experiencia, será capaz de enfocar, reflexionar y aconsejar lo mejor para tu idea.


1 comentario:

Salva Pou dijo...

Bona Marató !!!

Salut

Salva Pou

he vist el teu dorsal a la tele :-)
del canut al crakovia !