martes, 20 de mayo de 2008

XAVIER GABRIEL reparteix "sort" a l'Idea Express


Xavier Gabriel, un dels empresaris catalans de més èxit també estarà a l’Idea Express! Està disposat a escoltar-vos i està capacitat per fer la vostre idea realitat, si creu amb vosaltres i amb la vostra proposta.

Xavier Gabriel va néixer a Sort, Lleida, l’any 1951. A l’edat de 16 anys va començar a treballar com a “noi per tot” a la Caixa de Crèdit de la Vivenda i en poc temps va anar pujant d’escalafó fins que es va adonar que el sou no era equiparable al seu esforç i dedicació. Després d’una breu però intensa experiència en el món de les vendes i del màrqueting (turisme, restauració, joieria) va emprendre un negoci arriscat i desconegut en aquell temps com era l’esport d’aventura.
Després de créixer espectacularment va haver de plegar per falta de recursos econòmics. Llavors es dedicà a la seva administració de Loteria i mica en mica va anar creixent gràcies a la seva visió i tenacitat fins convertir-se, molt possiblement, en el punt d’administració de Loteria més conegut del món.

Quantes vegades ens hem queixat i hem desat la nostra idea per falta de recolzament econòmic? Quantes vegades hem somiat amb un mecenes? Doncs vine a parlar amb en Xavier Gabriel, i qui sap si pot fer el teu somni realitat.



XAVIER GABRIEL reparte “suerte” en Idea Express

Xavier Gabriel, uno de los empresarios catalanes de más éxito también estará en Idea Express! Está dispuesto a escucharos y está capacitado per hacer vuestra idea realidad, si cree en vosotros y en vuestra propuesta.

Xavier Gabriel nació en Sort, Lleida en el año 1951. A la edad de 16 años empezó a trabajar como “chico para todo” en la Caja de Crédito de la Vivienda y en poco tiempo fue asciendiendo de posición hasta que se dio cuenta que el sueldo no era equiparable a su esfuerzo y dedicación. Después de una breve pero intensa experiéncia en el mundo de las ventas y del marketing (turismo, restauración, joyería) emprendió un negocio de riesgo y desconocido hasta el momento como eran los deportes de aventura. Después de hacerlo crecer espectacularmente tuvo que cerrar por falta de recursos económicos. Entonces se dedicó a su administración de Loteria y poco a poco fue creciendo gracias a su visión y tenacidad hasta convertirse, muy probablemente, en el punto de administración de Loteria más conocido del mundo.

¿ Cuantas veces nos hemos quejado y hemos guardado nuestra idea por falta de apoyo económico? ¿ Cuantas veces hemos soñado en un mecenas? Pues ven a hablar con Xavier Gabriel y quien sabe, si podrá hacer vuestro sueño realidad.

No hay comentarios: