lunes, 26 de mayo de 2008

Marta Orriols i Alfred Picó. On the air.


El dia 26 de Juny, Marta Orriols i Alfred Picó ens il·lustraràn sobre el difícil fet d’estar davant una càmara de tv amb tota tranquil·litat i traient el millor de nosaltres. Faràn dues sessions. Una només per expositors i acreditats i una segona per públic en general amb tiquet de 3 Euros a part del de l’entrada.
La Marta amb “El teu costat bo” ens ensenyarà a treure el màxim partit de la nostre imatge amb trucs de roba, pentinat, maquillatge, colors... És Tècnica Superior en l’especialitat de figurinista per l’Escola d’Arts i oficis de Vilanova i la Geltrú. Des de 1995 treballa com a estilista en diversos programes de Televisió de Catalunya: Informatius,Els matins de Josep Cuní, La cosa nostra (Buenafuente), El Cor de la ciutat, Majoria absoluta, Històries de catalunya, A pèl, Marató de TV3.
L’alfred Picó, ens ensenyarà “ les 5 regles d’or per la tv”, els trucs que et permetran estar davant les càmeres i micròfons amb total tranquil·litat.
Alfred Picó Sentelles és Llicenciat en Ciències de la Informació i poc a poc s’ha anat especialitzant en cultura i espectacles. Ha desenvolupat diverses funcions en el món de la comunicació, des de presentador de pel·lícules al Canal 33 fins escriptor de novel·les esportives com “Blai Grana” o “Si si si. Hem guanyat a París”. També és col·laborador de El Periódico des de 1999, i ha treballat a la ràdio en emissores com Cadena 13, Ràdio 4, RAC 1 i COM Ràdio. Porta 15 anys fent de professor de Comunicació empresarial i periodística.

Llums, càmera, ACCIÓ!




El día 26 de Junio, Marta Orriols y Alfred Picó nos ilustrarán sobre el difícil hecho de estar delante una cámara de tv con tranquilidad y sacando lo mejor de nosotros. Harán dos sesiones. Una solamente para expositores y acreditados y una segunda para el público en general con la compra de ticket de 3 Euros a parte del de la entrada.

Marta nos enseñará a sacar el máximo provecho de nuestra imagen con trucos de ropa, peinado, maquillaje, colores...Es técnica Superior en especialidad de figurinista per l'Escola d'Arts i oficis de Vilanova i la Geltrú. Desde 1995 trabaja como estilista en diversos programas deTelevisión de Catalunya: Informativos, Els matins de Josep Cuní, La cosa nostra (Buenafuente), El Cor de la ciutat, Majoria absoluta, Històries de catalunya, A pèl, Marató de TV3.

Alfred Picó nos enseñará “las 5 reglas de oro de la tv”, los trucos que te permitirán estar delante las cámaras i micrófonos con total tranquilidad.
Alfred Picó Sentelles, nacido en Barcelona, el año 1960. Es Licenciado en Ciencias de la Información y poco a poco se ha ido especializando en cultura y espectáculos. Dessarrollando tareas varias en el mundo de la comunicación, desde presentador de películas en el Canal 33 hasta escritor de novelas deportivas com “Blai Grana” o “Si si si. Hem guanyat a París”. También es colaborador de El Periódico desde 1999, y ha trabajado en el sector rediofónico en emisoras como Cadena 13, Ràdio 4, RAC 1 i COM Ràdio. Ahora, lleva 15 años haciendo de profes
or de Comunicación empresarial y periodística.

Luces, cámara, ACCIÓN!







No hay comentarios: