martes, 27 de mayo de 2008

Antonio Núñez i l'art de vendre una idea


Antonio Núñez ens revela a Attic ’08 els secrets de l’Storytelling, o art de crear relats. Perquè unes idees de negoci ens sonen a fracàs i d’altres a diners en metàl·lic? Perquè hi ha persones que ens convencen més ràpidament que d’altres? Com aconsegueixen fer-nos vibrar algunes presentacions? La resposta està en la forma en que el missatge és explicat. Els relats aconsegueixen que transformem simples dades en emocions i sensacions genuïnament personals. Aprendrem que l’èxit personal depèn de com expliquem i ens expliquem la realitat.

Antonio Núñez, Jerez, 1970, és Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE. És autor del llibre “ ¡Será mejor que lo cuentes! Los relatos como herraminetas de comunicación (Storytelling). També és membre de la National Storytelling Network i en l’actualitat treballa a STORY&STRATEGY, assessorant a candidats i partits polítics, celebritats, mitjans de comunicació i marques com EVAX, ENDESA o VODAFONE.
Va ser soci Director d’estratègia de SCPF-WPP i invitat d’honor del Comité Mundial d’Estratègia de SAATCHI&SAATCHI. Com a professor d'Storytelling i conferenciant ha impartit centenars de cursos i conferències i col·labora amb diversos mitjans de comunicació.Antonio Núñez nos revela en Attic ’08 los secretos del storytelling, o arte de crear relatos.¿Por qué unas ideas de negocio suenan a ruina y otras a dinero en metálico? ¿Por qué hay personas que convencen más rápidamente que otras? ¿Cómo consiguen hacernos vibrar algunas presentaciones? La respuesta está en la forma en la que el mensaje está contado. Los relatos logran que transformemos simples datos en emociones y sensaciones genuinamente personales. Aprenderemos que nuestro éxito personal depende de cómo contemos y nos contemos la realidad.

Antonio Núñez, Jerez, 1970, es Licenciado en Administración y Dirección de Empresas y MBA por ESADE. Es autor del libro !Será mejor que lo cuentes! Los relatos como herramientas de comunicación (Storytelling).También es miembro de la National Storytelling Network, en la actualidad trabaja en STORY&STRATEGY, asesorando a candidatos y partidos políticos, celebridades, medios de comunicación y marcas como EVAX, ENDESA o VODAFONE. Con anterioridad fue Socio Director de Estrategia de SCPF-WPP e invitado de honor del Comité Mundial de Estrategia de SAATCHI & SAATCHI. Como profesor de Storytelling y conferenciante ha impartido cientos de cursos y conferencias y colabora con diversos medios de comunicación.

lunes, 26 de mayo de 2008

Marta Orriols i Alfred Picó. On the air.


El dia 26 de Juny, Marta Orriols i Alfred Picó ens il·lustraràn sobre el difícil fet d’estar davant una càmara de tv amb tota tranquil·litat i traient el millor de nosaltres. Faràn dues sessions. Una només per expositors i acreditats i una segona per públic en general amb tiquet de 3 Euros a part del de l’entrada.
La Marta amb “El teu costat bo” ens ensenyarà a treure el màxim partit de la nostre imatge amb trucs de roba, pentinat, maquillatge, colors... És Tècnica Superior en l’especialitat de figurinista per l’Escola d’Arts i oficis de Vilanova i la Geltrú. Des de 1995 treballa com a estilista en diversos programes de Televisió de Catalunya: Informatius,Els matins de Josep Cuní, La cosa nostra (Buenafuente), El Cor de la ciutat, Majoria absoluta, Històries de catalunya, A pèl, Marató de TV3.
L’alfred Picó, ens ensenyarà “ les 5 regles d’or per la tv”, els trucs que et permetran estar davant les càmeres i micròfons amb total tranquil·litat.
Alfred Picó Sentelles és Llicenciat en Ciències de la Informació i poc a poc s’ha anat especialitzant en cultura i espectacles. Ha desenvolupat diverses funcions en el món de la comunicació, des de presentador de pel·lícules al Canal 33 fins escriptor de novel·les esportives com “Blai Grana” o “Si si si. Hem guanyat a París”. També és col·laborador de El Periódico des de 1999, i ha treballat a la ràdio en emissores com Cadena 13, Ràdio 4, RAC 1 i COM Ràdio. Porta 15 anys fent de professor de Comunicació empresarial i periodística.

Llums, càmera, ACCIÓ!
El día 26 de Junio, Marta Orriols y Alfred Picó nos ilustrarán sobre el difícil hecho de estar delante una cámara de tv con tranquilidad y sacando lo mejor de nosotros. Harán dos sesiones. Una solamente para expositores y acreditados y una segunda para el público en general con la compra de ticket de 3 Euros a parte del de la entrada.

Marta nos enseñará a sacar el máximo provecho de nuestra imagen con trucos de ropa, peinado, maquillaje, colores...Es técnica Superior en especialidad de figurinista per l'Escola d'Arts i oficis de Vilanova i la Geltrú. Desde 1995 trabaja como estilista en diversos programas deTelevisión de Catalunya: Informativos, Els matins de Josep Cuní, La cosa nostra (Buenafuente), El Cor de la ciutat, Majoria absoluta, Històries de catalunya, A pèl, Marató de TV3.

Alfred Picó nos enseñará “las 5 reglas de oro de la tv”, los trucos que te permitirán estar delante las cámaras i micrófonos con total tranquilidad.
Alfred Picó Sentelles, nacido en Barcelona, el año 1960. Es Licenciado en Ciencias de la Información y poco a poco se ha ido especializando en cultura y espectáculos. Dessarrollando tareas varias en el mundo de la comunicación, desde presentador de películas en el Canal 33 hasta escritor de novelas deportivas com “Blai Grana” o “Si si si. Hem guanyat a París”. También es colaborador de El Periódico desde 1999, y ha trabajado en el sector rediofónico en emisoras como Cadena 13, Ràdio 4, RAC 1 i COM Ràdio. Ahora, lleva 15 años haciendo de profes
or de Comunicación empresarial y periodística.

Luces, cámara, ACCIÓN!martes, 20 de mayo de 2008

XAVIER GABRIEL reparteix "sort" a l'Idea Express


Xavier Gabriel, un dels empresaris catalans de més èxit també estarà a l’Idea Express! Està disposat a escoltar-vos i està capacitat per fer la vostre idea realitat, si creu amb vosaltres i amb la vostra proposta.

Xavier Gabriel va néixer a Sort, Lleida, l’any 1951. A l’edat de 16 anys va començar a treballar com a “noi per tot” a la Caixa de Crèdit de la Vivenda i en poc temps va anar pujant d’escalafó fins que es va adonar que el sou no era equiparable al seu esforç i dedicació. Després d’una breu però intensa experiència en el món de les vendes i del màrqueting (turisme, restauració, joieria) va emprendre un negoci arriscat i desconegut en aquell temps com era l’esport d’aventura.
Després de créixer espectacularment va haver de plegar per falta de recursos econòmics. Llavors es dedicà a la seva administració de Loteria i mica en mica va anar creixent gràcies a la seva visió i tenacitat fins convertir-se, molt possiblement, en el punt d’administració de Loteria més conegut del món.

Quantes vegades ens hem queixat i hem desat la nostra idea per falta de recolzament econòmic? Quantes vegades hem somiat amb un mecenes? Doncs vine a parlar amb en Xavier Gabriel, i qui sap si pot fer el teu somni realitat.XAVIER GABRIEL reparte “suerte” en Idea Express

Xavier Gabriel, uno de los empresarios catalanes de más éxito también estará en Idea Express! Está dispuesto a escucharos y está capacitado per hacer vuestra idea realidad, si cree en vosotros y en vuestra propuesta.

Xavier Gabriel nació en Sort, Lleida en el año 1951. A la edad de 16 años empezó a trabajar como “chico para todo” en la Caja de Crédito de la Vivienda y en poco tiempo fue asciendiendo de posición hasta que se dio cuenta que el sueldo no era equiparable a su esfuerzo y dedicación. Después de una breve pero intensa experiéncia en el mundo de las ventas y del marketing (turismo, restauración, joyería) emprendió un negocio de riesgo y desconocido hasta el momento como eran los deportes de aventura. Después de hacerlo crecer espectacularmente tuvo que cerrar por falta de recursos económicos. Entonces se dedicó a su administración de Loteria y poco a poco fue creciendo gracias a su visión y tenacidad hasta convertirse, muy probablemente, en el punto de administración de Loteria más conocido del mundo.

¿ Cuantas veces nos hemos quejado y hemos guardado nuestra idea por falta de apoyo económico? ¿ Cuantas veces hemos soñado en un mecenas? Pues ven a hablar con Xavier Gabriel y quien sabe, si podrá hacer vuestro sueño realidad.

lunes, 19 de mayo de 2008

El guionista Gerard Florejachs a l'Idea Express !!!
Ja en tenim un altre! El guionista i director de programes Gerard Florejachs també estarà a l'Idea Express per escoltar les vostres idees i propostes. L'únic que necessiten és ser escoltades per les persones adequades i nosaltres us ho posem ben fàcil.

En Gerard va ser guionista de El Terrat des de 2002 fins al 2007, on va començar a treballar en el programa radiofònic El Terrat, dirigit per Andreu Buenafuente. Des de llavors ha estat vinculat a la productora en molts dels seus projectes televisius com "Una altra cosa" "Buenafuente" "A pelo" "Fenòmenos" i molts altres programes puntals en la graella televisiva dels últims anys. També ha treballat per l'altre productora de més renom i èxit de l'última dècada Mediapro. Actualment és coordinador de guió del programa " Boqueria 3-5-7" presentat per Santi Millàn.

Ha escrit una obra de teatre, és coautor dels llibres de monòlegs d'Andreu Buenafuente "He dit" "No sé si m'explico" i "Que t'anava a dir" i a va ser Assesor personal del llavors candidat José Montilla durant la campanya electoral de les Autonòmiques de l'any 2006.

En Gerard coneix perfectament les entranyes del món audiovisual , per això, estem segurs que amb la seva experiència, serà capaç d'enfocar, reflexionar i aconsellar el millor per la teva idea.

Ya tenemos otro! El guionista y director de programas Gerard Florejachs también estará en el Idea Express para escuchar vuestras ideas y propuestas. Lo único que necesitan es ser escuchadas por las personas adecuadas y nosotros, os lo ponemos fácil.

Gerard, fue guionista de El Terrat desde el año 2002 hasta el año 2007, donde empezó a trabajar en el programa radiofónico "El terrat" dirigido por Andreu Buenafuente. Desde entonces, ha seguido vinculado a la productora en muchos de sus proyectos televisivos como "Una altra cosa" "Buenafuente" " A pelo" "Fenómenos" y muchos otros programas de éxito de la parrilla televisiva de los últimos años. También ha trabajado para la productora con más nombre y éxitos de la última década Mediapro. Actualmente es coordinador de Guión del programa "Boqueria 3-5-7" presentado por Santi millàn.

Ha escrito una obra de teatro, és coautor de los libros de monólogos de Andreu Buenafuente "He dit" "No sé si m'explico" i "Que t'anava a dir" y además fue Asesor Personal del entonces candidato José Montilla durante la campaña electoral de las Autonómicas del año 2006.

Gerard, conoce perfectamente las entrañas del mundo audiovisual, por eso, estamos seguros que con su experiencia, será capaz de enfocar, reflexionar y aconsejar lo mejor para tu idea.


viernes, 16 de mayo de 2008

Jordi Nadal a Idea ExpressTeniem moltes ganes de poder-ho dir i finalment, ja és segur!
Jordi Nadal estarà escoltant i discutint les vostres idees a l'Idea Express a l'àttic de Neàpolis.

La vida de Jordi Nadal discorre entre llibres, tant en el plà de la edició com de l'escriptura. Llicenciat en Germàniques per la UB, s'embranca en el món de les editorials i la direcció d'empreses. Aquesta vía el portà a viure i treballar per editorials d'Alemanya, Espanya i EEUU.
El 2007 va fundar Plataforma Editorial i actualment és director adjunt a Barcelona del Máster d'Edició de l'Universitat d'Alcalà.
Mentre que l'escriptura l'ha portat a ser coautor de vàries publicacions com " Meditando el managament" o "Libros o velocidad.Reflexiones sobre el oficio editorial" i a escriure novel·les com "Tot tan a prop" i "Tu nombre. Palabras de amor".

Si tens un llibre escrit i ets dels que pensen que el món de l'editorial és inaccesible, t'equivoques. Participa a l'Idea Express i tindràs l'oportunitat de parlar 5 minuts amb aquest important editor.

Aquesta és la teva!


http://www.jordinadal.com/

http://www.plataformaeditorial.com/

Idea expressTeniamos muchas ganas de decirlo y finalmente, ya es seguro!
Jordi Nadal estará escuchando y discutiendo vuestras ideas en Idea Express en el attic de Neàpolis.

La vida de Jordi Nadal transcurre entre libros, tanto en la vertiente de la edición como de la escritura. Licenciado en Germánicas por la UB, se vuelca en el mundo de las editoriales y la dirección de empresas. Esta via lo llevará a vivir y trabajar en editoriales de Alemania, España y EEUU. En 2007 fundó Plataforma Editorial y actualmente es director adjunto en Barcelona del Máster de Edición de la Universidad de Alcalá.
Mientras que la escritura lo ha llevado a ser coautor de varias publicaciones como "Meditando el managament" o "Libros o velocidad.Reflexiones sobre el oficio editorial" y a escribir novelas como "Tot tan a prop" y "Tu nombre. Palabras de amor".

Si tienes un libro escrito y eres de los que piensas que el mundo editorial es inaccesible, te equivocas. Participa en Idea Express y tendrás la oportunidad de hablar cinco minutos con este importante editor.

Esta es la tuya!


http://www.jordinadal.com/

http://www.plataformaeditorial.com/

Idea Express

miércoles, 14 de mayo de 2008

Kane Kramer a attic' 08!!!Tenim el plaer d'enunciar-vos que Kane Kramer, el fundador de BIS (British Inventors Society), del British invention show i dels British Invention of the year Awards, visitarà i premiarà un dels invents exposats a attic ' 08 el dia 27 de Juny. El premi consistirà ni més ni menys que en la medalla d'or de la BIS i a més, un estand gratuït per participar en el British Invention Show d'aquest any, una de les fires més rellevants en el món de la invenció.
Per aquells que no sapigueu qui és Kane Kramer dir-vos que fou el primer en concebre i patentar l'idea de descàrregues de música i video a través de la línia telefònica, a l'edat de 23 anys! És l'inventor de la tecnologia que ha fet possible l' mp3. I a més, és membre de ICE (International Clean Energy) i consultor expert d'Apple.Tenemos el placer de anunciaros que Kane Kramer, el fundador de BIS (British Inventors Society), del British Invention Show y de los British Invention of the year Award, visitará y premiará uno de los inventos expuestos en attic '08 el día 27 de Junio. El premio consisitirá ni más ni menos que en la medalla de oro de la BIS, y además, un stand gratuito para participar en el British Invention show de este año, una de las ferias más relevantes en el mundo de la invención.
Para aquellos que no sepan quien és Kane Kramer, deciros que fue el primero en concebir y patentar la idea de descargas de música y vídeo a través de la línea telefónica, a la edad de 23 años!. És el inventor de la tecnología que ha hecho posible el mp3. I, además, és miembro del ICE (International Clean Energy) y consultor experto de Apple.

lunes, 5 de mayo de 2008

Presentació Attic'08


Ja ha començat el compte enrere!
La nova fira d’idees i invents de Vilanova i la Geltrú,Attic 08, es va presentar davant dels mitjans de comunicació el passat 30 d’abril. La presentació va ser a càrrec de l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, el regidor de Desenvolupament local, Societat de la Informació i Promoció de la ciutat Josep Tomàs Álvaro i el director de la fira i d’Stereonoise, Pep Torres.

Des d’aquest blog us anirem avançant les últimes notícies sobre la fira.

Benvingut al blog d’Attic’08.
Ya empezó la cuenta atrás!
La nueva feria de ideas e inventores de Vilanova i la Geltrú, Attic'08, se presentó delante los medios el pasado día 30 de Abril. La presentación fue a cargo del alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, el concejal de Desarrollo local, Sociedad de la Información y Promoción delaa ciudad,Josep Tomàs Álvaro y el director de la feria y de Stereonoise, Pep Torres.

Desde este blog os iremos avanzando las últimas noticias sobre la feria.

Bienvenido al blog de Attic’08.